ANADOLU YATIRIM - ANADOLU BANK ÇALIŞMA SİSTEMİ DEĞİŞİKLİĞİ

Tarih: 04.09.2015

Değerli müşterimiz;

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve bu kanuna dayanılarak Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan düzenlemeler nedeniyle Bankaların acente sıfatı ile özellikle Pay (Hisse Senedi) piyasası ve Viop (Vadeli İşlemler ve Opsiyon Piyasası ) işlemleri için sundukları hizmetlerine  bazı sınırlandırmalar getirilmiştir.

Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş acentesi olarak verdiğimiz hizmetlerimize;  tebliğ değişiklikleri nedeniyle sınırlama olmadan, daha geniş ürün seçenekleri ile devam edebilmemiz için Bankamız nezdindeki hesabınız , tüm bakiyesi ile (nakit ve menkul kıymetler) iştirakimiz olan Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş’ ne 04/09/2015 tarihi gün sonu itibariyle devredilecektir.Devir nedeniyle hesabınızın sadece yatırım eki kapatılacak olup , diğer bankacılık iş ve işlemlerinizde herhangi bir aksaklık yaşanmayacaktır.

Bankamız nezdindeki hesabınız aracılığı ile gerçekleştirdiğiniz Sermaye Piyasası işlemleri , mevcut durumda da  Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş aracılığı ile ilgili Borsalara iletiliyor olması nedeniyle  işlemleriniz , aynı müşteri temsilcisi aracılığı ile ve herhangi bir aksama olmadan  sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmeye devam edilecektir.

Bu değişiklik nedeniyle  hesabınızın olduğu şubemize gelerek düzenlenen yeni sözleşmelerin tarafınızca imzalanması gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.